Köszöntő

Köszöntjük Önt a Svájci Havasi Kutyák Magyarországi Egyesületének honlapján! Ismerje meg munkánkat, tájékozódjon eseményeinkről, és amennyiben elnyertük tetszését, szeretettel várjuk tagjaink közé!
Kellemes időtöltés kívánunk! tovább>>>

 

2018. december 1-én rendezett klubkiállításunk lezajlott. A kiállításról beszámoló és képek  >>> 

 

Kissé módosult az alombejelentés oldalon található információ >>>

 

Lezajlott az augusztusi találkozónk/szakmai napunk. Az időjárás kegyes volt hozzánk, így kutyáink és gazdáik is együtt tölthettek egy kellemes napot.

Beszámoló és képek a rendezvény oldalon >>>

 

Új menüpont került a honlapra “Rendezvényeink” címmel…

 

A 2018.04.14.-re, Debrecenbe tervezett tenyészszemle jelentkezési határideje lejárt. Jelentkező hiányában a szemle elmarad.

 

Speciál kiállítás eredményei itt>>> 

 

Speciál kiállítás képei itt>>>

 

Közgyűlés>>>

 

A 2018.-évi Speciál Kiállításunk (Special Show) Pécsett kerül megrendezésre, a 2 x CACIB kiállítás 0. napján. Nevezési feltételek, részletek itt olvashatók >>>

 

Kedves jelenlegi és leendő tagjaink! 2017. december 18.-tól fogadni tudjuk a 2018. évi tagdíjak befizetéseit, és küldeni tudjuk az új kártyákat. Kérjük, hogy ha a befizetés megtörtént,  ill. ha valami változás van az adataikban, azt is jelezzék e-mailben. Az új tagok belépésének módja itt olvasható >>>

2017.11.26.-án vezetőségi ülés volt, amelyen összeállítottuk a jövő évi terveinket. A programok még engedélyeztetés alatt vannak,de az évnyitó/záró közgyűlés időpontját már jegyezze mindenki a naptárába! >>>

Ivartalanítási akció

 

WDS Lipcse >>>

Lezajlott az SHKME I. találkozója és egyben szakmai napja. Az időjárás kegyes volt hozzánk, nem esett, nem fújt, így önfeledten tudtuk élvezni egymás és kutyáink társaságát.

Köszönjük Nyakas Gábornak, és Dr. Paál Csabának az érdekes, értékes információkat tartalmazó előadásokat!

Ezúton is köszönjük, hogy ilyen sokan megtiszteltek bennünket, reméljük jó hírünket viszik tovább és máskor is eljönnek a hívó szóra!
A találkozón készült képek itt >>> I. album II. album

Egyesületünk életében fontos mérföldkő, a találkozó napján jelentettük be, hogy megalakult Egyesületűnk “védőhálója alatt” a

Svájci Havasi Kutya Fajtamentés csoport. tovább >>>

Jó munkát kívánunk a csoport tagjainak!

“Fajtamentés céljára” megjelöléssel megérkeztek az első támogatói befizetések! Köszönjük!


2017. április 30.-án lezajlott az I. Klubkiállításunk.
Köszönjük a sok támogatást, a nevezést és reméljük, hogy azok is jól érezték magukat velünk, akik “csak” látogatóban voltak kinn.
Részletes eredmények itt >>>
Filmek: appenzelli   havasi kutyák   
minor puppy   puppy   fiatal osztály   növendék osztály   nyílt osztály  győztes osztály