Képtár

Ezen az oldalon tagjaink által beküldött képek és képtárak linkjei találhatók. A képtárakat csoportosítottuk az alábbiak szerint:

 

Tenyészkanok >>>

 

Itt egy képtárban nézhetők meg a tagjaink tulajdonában lévő tenyészkanok, a részletesen információk a tenyésztés gomb alatt

 

Tenyészszukák>>>

 

Ebben a képtárban szerepelnek a tagjaink tulajdonában lévő tenyésztésbe vont szukák, a részletes információk a tenyésztés gomb alatt

 

Veteránjaink >>>

 

Ebbe az albumba olyan kutyák képei kerülnek, akik megélték a “veterán” kort, azaz elmúltak 8 évesek. Itt nem számít a kiállítási eredmény, és az sem, hogy tenyészkutya, vagy “csak” családi kutyaként éli/élte életét. Fontos viszont az, hogy még nyolc év felett is boldog családtagként velünk van.

 

Emlékezünk >>>

 

Ebbe az albumba olyan kutyák kerülnek, már nem lehetnek velünk, de a gazdáik szeretnének emléket állítani nekik. Kérjük, hogy amennyiben ebbe az albumba küldenek képet, akkor  írják meg nekünk a kutya pontos nevét, születési és elhalálozási dátumát is.

 

Tagjaink kedvencei >>>

 

Ide olyan kutyákról várunk képeket a tagjainktól, akik nem tenyészkutyák, de a családok életének fontos részei. Nem előfeltétel se a szűrési eredmény, se a törzskönyv!

 

Kirándulások, események >>>

 

Olyan képek kerülnek ebbe az albumba, amelyeket  tagjaink küldtek be az egyes eseményekről, kirándulásokról.

 

I. Klubkiállítás Budapest Hungexpo 2017.04.30.

 

Találkozó/Szakmai nap Dunaújváros 2017.09.16.

 

Találkozó/Szakmai nap Dunaújváros 2017.09.16. II. album

 

Találkozó/Szakmai nap Dunaújváros 2017.09.16. III. album

 

Egyéni képtárak

 

Ebben a csoportban tagjaink által létrehozott képtárak linkjeit jelentetjük meg, amelyeket valamelyik kutyás esemény kapcsán készítettek. Kérjük, hogy küldjék el a linket, a honlap gondozójának, hogy megjelenhessen az egyesület honlapján is!